Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Εγκλωβισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στην Αγιά Σοφιά (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


- Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο final-4, η βλακεία των χουλιγκάνων έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνιση της και μάλιστα στον ιστορικό τόπο της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη

- Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια 

- Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και συλλήψεις

- Αυτή την ώρα οπαδοί μέσα και έξω από την Αγιά Σοφιά με την αστυνομία ανάμεσα τους

- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που είχαν πάει στο μέρος για να δουν τα αξιοθέατα. Το συμβάν δεν άργησε γρήγορα να πάρει διαστάσεις και οι οπαδοί ήρθαν αντιμέτωποι σώμα σώμα. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι οπαδοί και από τις δύο πλευρές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Αυτή τη στιγμή οπαδοί του Ολυμπιακού είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην Αγιά Σοφιά καθώς τους περιμένουν απ΄έξω εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ανάμεσα τους βρίσκεται η αστυνομία που προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More