ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με μεράκι και ενεργό ενδιαφέρον για την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Βόρεια Ήπειρο.

Το North Epirus Gate αποτελεί τη φιλόδοξη προσπάθεια της ομάδας μας να καλύψει τα κενά της ενημέρωσης που έχει η κοινότητά μας.

Φιλοδοξούμε να κάνουμε το  North Epirus Gate σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο για τα τεκταινόμενα στην Βόρεια Ήπειρο και τις Ελληνο - Αλβανικές σχέσεις.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα τον κάθε Βορειοηπειρώτη σχετικά με το τι συμβαίνει στην Βόρεια Ηπειρο, και μέσω της ενημέρωσης αυτής μαζί με άρθρα και αναλύσεις να τον κάνουμε να προβληματιστεί μαζί με μας για την κατάσταση που βρίσκεται τόσο η βορειοηπειρωτική κοινότητα όσο και η εξωτερική πολιτική που αφορά την Βόρεια Ήπειρο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε τον πιο πλήρη κόμβο ενημέρωσης στο internet για την βορειοηπειρωτική κοινότητα, να αφυπνήσουμε το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή των βορειοηπειρωτών και να αναδείξουμε το Βορειοηπειρωτικό μέσα από ιστορικά ντοκουμέντα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
  •  Η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Βόρεια Ήπειρο και την αναπτυξιακή της πορεία, σημαντικό κομμάτι της οποίας είναι οι υποδομές της.
  •  Το ενεργό ενδιαφέρον μας για την ισόπλευρη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, μέσω της προβολής και ανάδειξης των θεμάτων και αναγκών όλων των περιοχών της.

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More