Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Kahili Blundell: Αυτή είναι η πιο καυτή Αυστραλέζα με μαγιό (+10 σέξι φωτογραφίες της για να πειστείς)

Αν πάρεις μεζούρα και μετρήσεις τις καμπύλες της, θα καταλάβεις επακριβώς γιατί ανακηρύχτηκε "Κορυφαία Αυστραλέζα μοντέλο με μαγιό". Αναλογίες -το λιγότερο- ιδανικές!Αν πάρεις μεζούρα και μετρήσεις τις καμπύλες της, θα καταλάβεις επακριβώς γιατί ανακηρύχτηκε "Κορυφαία Αυστραλέζα μοντέλο με μαγιό". Αναλογίες -το λιγότερο- ιδανικές!
Μπαίνοντας ολοένα και πιο γοργά στο καλοκαίρι, καλό είναι να χαζεύουμε λάγνες γυναικείες σιλουέτες που μας... χαζεύουν! Ο λόγος απλός: τις βλέπουμε εδώ στο Mensguide.gr, κάνουμε "σενάρια" στο μυαλό μας και βγαίνουμε στη γύρα "ετοιμοπόλεμοι" για τα δέοντα! Κοινώς, οι σέξι φωτογραφίες της Kahili Blundell, της πιτσιρίκας με το τριζάτο κορμί, είναι εδώ για να μας φτιάξουν χαρακτήρα. Και, σε περιπτώσεις, να μας κάνουν να μην ξεχνάμε να στοχεύουμε "ψηλά".

Στη χώρα που αποκαλούν "Down Under", τα κορίτσια είναι ψηλά, πανέμορφα, ηλιοκαμένα, κατά γενική ομολογία ξανθομάλλικα με γαλάζια μάτια, διατηρούν καλοσχηματισμένες αναλογίες και δεν ντρέπονται να τις προμοτάρουν επιδεικτικά γυμνές στις παραλίες τους που είναι το δεύτερο σπίτι τους, όσο πιο συχνά μπορούν.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 23χρονη Kahili Blundell, η οποία, με ατού της την απίστευτη σταρένια επιδερμίδα της, που ντρέπεται ακόμη και το αλάτι της θάλασσας να κάτσει πάνω του, αλλά και τα πιο "γυναικεία" προσόντα της, μπούστο, οπίσθια, σαρκώδη χείλη και βλέμμα που σου κόβει τα πόδια από λαγνεία, έχει καταφέρει να ανακηρυχτεί στην Αυστραλία ως το "Κορυφαίο μοντέλο για μαγιό".
Με μόλις 3 χρόνια μοντελικής σταδιοδρομίας και ένα απίστευτο χαμόγελο (δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε) που ανοίγει εύκολα "πόρτες" που θα της αποφέρουν δόξα και λεφτά, η Kahili ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει απόβαση στην Αμερική, για δουλειές λιγότερο ή -θα ήθελε- περισσότερο ντυμένες. Μόνη εξαίρεση -ως προς τα λιγότερα ρούχα- φυσικά το σόου της Victoria's Secret. Oι "άγγελοι" με τα αδιανόητα προκλητικά εσώρουχα, έχουν άλλο επίπεδο.
Η Kahili Blundell είναι νικήτρια στην Αυστραλία. Θα είναι σίγουρα "νικήτρια" και στην Αμερική. Γιατί, όπως λένε και στα μέρη της, "once a winner, always a winner". Ειδικά με τέτοια κορμοστασιά...

Κάντε κλικ στις παρακάτω 10 υπερσέξι φωτογραφίες της Kahili Blundell και διαπίστωσε γιατί στην Αυστραλία είναι σχεδόν εθνικός ήρωας (του σέξι)! Το ίδιο θα διαπιστώσεις χαζεύοντάς την και στο video, όπου ανακηρύσσεται "Κορυφαία Αυστραλέζα μοντέλο για μαγιό".  Τη θέλουμε να τριγυρνάει στο σπίτι μας μόνο έτσι...

Image Gallery

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Αν προσέξεις στο background κι αφού η Kahili Blundell γυροφέρνει το τρόπαιο του πιο σέξι "μοντέλου με μαγιό", ακόμη και η τελευταία φιναλίστ είναι όμορφη και καλοσχηματισμένη. Κάτι που δεν έβλεπες βέβαια ποτέ στα δικά μας "καλλιστεία", όπου τις περισσότερες φορές ούτε καν η πρώτη δεν ήταν... βλεπούμενη.Tags: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More