Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Αλβανία: Απήγαγαν το βοσκό μαζί με το κοπάδι!

Συνέβη σε ελληνικό έδαφος, αλλά εξιχνιάστηκε σε… αλβανικό

Μια απίστευτη ζωοκλοπή συνέβη σε ελληνικό έδαφος, αλλά εξιχνιάστηκε σε… αλβανικό! Σύμφωνα με το Πρωτο ΘΕΜΑ, οι Αλβανοί ζωοκλέφτες δεν αρκέστηκαν στην αρπαγή ενός μεγάλου κοπαδιού, αλλά απήγαγαν και τον συμπατριώτη τους βοσκό για να τον οδηγήσουν με το έτσι θέλω στην πατρίδα τους!

Οι δυο άγνωστοι προς το παρόν δράστες μπήκαν από αφύλακτο σημείο των συνόρων με την Αλβανία στο ελληνικό έδαφος και κατευθύνθηκαν στην περιοχή Χιονάδων της Κόνιτσας, όπου ακινητοποίησαν τον ομοεθνή τους βοσκό, ο ένας με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας και ο άλλος με πιστόλι και τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει.

Άρπαξαν ολόκληρο το κοπάδι με τα 540 αιγοπρόβατα και πήραν το δρόμο της επιστροφής προς την πατρίδα τους μαζί με το βοσκό! Όμως, κάποιος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι Έλληνες αστυνομικοί ενημέρωσαν τις αλβανικές αρχές, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες. Εκείνοι, όμως, τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, τα ζώα και ο βοσκός τους οδηγήθηκαν ξανά πίσω στο ελληνικό έδαφος, όπου τα παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More