Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν το Λαζαράτι, έτοιμη να μπουκάρει στο χασισοχώρι η αλβανική αστυνομία

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...
Το χωριό Λαζαράτι του δήμου Αργυροκάστρου βρίσκεται από χθες το απόγευμα αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες αστυνομικές δυνάμεις από το Αργυρόκαστρο και το Φιέρι, αλλά και δυνάμεις ταχείας επέμβασης όπως η αλβανική ομάδα ΔΕΛΤΑ. 

Η αστυνομία προσπαθεί να διοργανώσει μαζί με την ιταλική αστυνομία μια συντονισμένη επιχείρηση με σκοπό την διακοπή της καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών στο πολυσυζητημένο  χασισοχώρι  της Αλβανίας.

Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα η αστυνομία έχει στα χέρια της τα ονόματα 22 πολιτών από το Λαζαράτι οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

"Θα μπλοκάρουμε κάθε προσπάθεια για καλλιέργεια κάνναβης. Αυτή την στιγμή συνεργαζόμαστε με την Ιταλική αστυνομία για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε απο αέρος όλες τις περιοχές που υπάρχουν φυτείες κάνναβης. Η παρακολούθηση θα αρχίσει πολύ σύντομα", δήλωσε σε αλβανικά μέσα ο Αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας Hysni Burgaj, προσθέτοντας πως πολύ σύντομα η αστυνομία θα κάνει έφοδο στο Λαζαράτι.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής η αστυνομία Αργυρόκαστρου μπλόκαρε 140 κιλά κάνναβης, παρ' ολα αυτά δεν μπόρεσε να συλλάβει τους διακινητές οι οποίοι διέφυγαν εγκαταλείποντας 4 σάκους με 35 κιλά κάνναβης ο καθένας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More