Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Υποψήφιος του MEGA χωρείς δικαίωμα ψήφου?!



Ανύπαρκτο το όνομα του στους εκλογικούς καταλόγους 


Συνήθης είναι τα φαινόμενα εξάλειψης των ονομάτων πολλών ψηφοφόρων από τους εκλογικούς καταλόγους στην Αλβανία, αλλά η εξάλειψη του ονόματος ενός υποψήφιου δήμαρχου σπάνια συμβαίνει.

Ο λόγος για τον υποψήφιο του MEGA στην Χειμάρρα, κ. Δημήτρη Λαζάρη, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν είναι πλέων ψηφοφόρος του δήμου Χειμάρρας ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι εκλογικοί κατάλογοι.

Ο υποψήφιος του νέο-μπερισικού κόμματος, κατήγγειλε σήμερα την αφαίρεση του ονόματος του αλλα και των άλλων μελων της οικογενειας του από τους εκλογικούς καταλόγους του δήμου.

Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει ότι η ενέργεια αυτή δεν είναι ενέργεια απροσεξίας, αλλά κατηγόρησε ανοιχτά ως υπεύθυνο για την ενέργεια αυτή τον αντίπαλό του και νυν δήμαρχο της Χειμάρρας, κ. Βασίλη Μπολάνο.

Ο Λαζάρης δήλωσε πως και το όνομα του αλλά και τα ονόματα των συγγενών του ενώ είχαν συμπεριληφθεί στους προκαταρκτικούς κατάλογους, στον τελικό κατάλογο εξαλείφθηκαν.

Σύμφωνα με το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι Vizion Plus, ο νυν Δήμαρχος κ. Βασίλης Μπολάνος δεν αποκλείει την πιθανότητα του ανθρώπινου λάθους για το συμβάν αυτό.


Το δικό μας σχόλιο: Για ποιο λόγο οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων προσπαθούν να "ρίξουν λάσπη" στον Έλληνα δήμαρχο Χειμάρρας κ. Βασίλη Μπολάνο?! 


Μήπως είναι ΤΥΧΑΙΟ το γεγονός πως όλα τα κόμματα δηλώνουν έτοιμα να συνεργαστούν για να αποτρέψουν την σίγουρη επανεκλογή του δήμαρχου Μπολάνου?! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More