Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Την παραίτηση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Βενιζέλος

Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και έλαβε ο Ευ. Βενιζέλος.

Την παραίτηση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Βενιζέλος

Το πολιτικό συμβούλιο θα αντικατασταθεί προσωρινά από μια ειδική επιτροπή συντονισμού, η οποία θα ετοιμάσει το Συνέδριο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγραψε πρώτο το Newsbomb.gr, ο κ. Βενιζέλος θα κάνει δεκτές τις εισηγήσεις για επίσπευση του συνεδρίου, ίσως και πριν τις πιθανολογούμενες νέες εκλογές, κάτι που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Αύριο, όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει την εντολή στον Κάρολο Παπούλια, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα μιλήσει σε υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Ταυτόχρονα προχωράει σε ριζική αναδιοργάνωση του κόμματος, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ.

Αναμένεται επίσης άμεσα να αντικατασταθεί ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και οι πληροφορίες συγκλίνουν, πως το πρόσωπο που θα αναλάβει νέος γραμματέας θα είναι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος βουλευτής στην 3η θέση του Επικρατείας, που όμως δεν εξελέγη λόγω του χαμηλού ποσοστού.

Τέλος ο κ. Βενιζέλος έχει αποφασίσει να εφαρμόσει ένα Μνημόνιο για Το ΠΑΣΟΚ με αποφασιστικές περικοπές εξόδων. Ενδεικτική είναι η κίνηση να κόψει τα τηλέφωνα των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More