Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τζένιφερ Λόπεζ: Τα σέξι παιχνιδάκια της μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο! (photos+video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Τα σέξι παιχνιδάκια της μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο! (photos+video)
Σχόλια προκάλεσε η καυτή Λατίνα σταρ με την on stage εμφάνισή της στο American Idol όπου ερωτοτροπούσε με τον κατά 17 χρόνια νεότερό της χορευτή (και σύντροφό της) Κάσπερ Σμαρτ... για τις ανάγκες του Dance Again.
Η υπερβολική «επαφή» της 42χρονης τραγουδίστριας με τον 25χρονο σύντροφό της μπροστά στις κάμερες ήταν για πολλούς μια απεγνωσμένη προσπάθειά της να πείσει τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά στην προσωπική της ζωή.
Για άλλους πάλι, ο σέξι χορός της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Κάσπερ Σμαρτ ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο καλό μπορεί να κάνει ο έρωτας σε μια γυναίκα.
Υπήρξαν επίσης πολύ καυστικά σχόλια για το ντύσιμο της σταρ από το Μπρονξ, αν και δεν μας είχε συνηθίσει ποτέ σε… συντηρητικά ρούχα.
«Η Λόπεζ έγινε το τελευταίο θύμα του συνδρόμου της Μαντόνα… Μια καταθλιπτική προσπάθεια των γυναικών σούπερ σταρ της ποπ που έχουν περάσει τα 30 και έχουν πάθει αλλεργία στα καθώς πρέπει ρούχα για την ηλικία τους… από τη μέση και κάτω», γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail αλλά προσθέτει ότι «η Τζένιφερ Λόπεζ τουλάχιστον δείχνει φανταστική με το προκλητικό ντύσιμο της. Αν και θα έπρεπε να φορέσει κανένα παντελόνι…».
Τα media επίσης σημειώνουν ότι σε αντίθεση με προηγούμενη εμφάνιση της J-Lo στη σκηνή του American Idol με τον τότε σύζυγό της Μαρκ Άντονι, αυτή τη φορά δεν υπήρχε φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι!
Δείτε τη σέξι εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Κάσπερ Σμαρτ στο American Idol:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More