Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Final 4 Euroleague: Παναθηναικός και Ολυμπιακός διεκδικούν μια θέση στον τελικό!


Τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το Final 4 της Euroleague, με τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα καλύψει η ΕΤ1, με απευθείας μεταδόσεις από τη Κωνσταντινούπολη και ειδικές εκπομπές.
Τις περιγραφές των αγώνων θα κάνουν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Βαγγέλης Ιωάννου. Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θα μεταφέρει από τον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Σκουλάς και του Παναθηναϊκού ο Μιχάλης Πέτκοφ.
Την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 20.00, η εκπομπή EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ - FINAL FOUR, με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη κάνει αφιερώματα στους τέσσερις φιναλιστ, με προσκεκλημένους στο στούντιο, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με την Κωνσταντινούπολη και το SINAN ERDEM ARENA. Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι της Μαρίας Παπαδοπούλου.
Την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 17.00, θα μεταδοθεί η pre–game εκπομπή EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ - FINAL FOUR με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Αμέσως μετά, στις 18.00, θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Στις 20.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ - FINAL FOUR και στις 21.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ενώ στις 23.00, με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει εκπομπή EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ - FINAL FOUR, με συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ζωντανή σύνδεση με τη Κωνσταντινούπολη και όλα τα παραλειπόμενα των δύο ημιτελικών.
Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 20.00, η εκπομπή EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ - FINAL FOUR, με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα τελευταία νέα.
Η ώρα των τελικών φτάνει την Κυριακή 13 Μαΐου. Σε απευθείας μετάδοση από τη Κωνσταντινούπολη, η ΕΤ1 θα μεταδώσει στις 18.00 τον μικρό και στις 21.00 τον μεγάλο τελικό. Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αγώνων, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, μεταφέρει το κλίμα από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι στο στούντιο, αναλύουν την πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More