Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι Αλβανοί πλουτίζουν με το χασίς, που πουλάνε στην Ελλάδα!

Καθημερινά μπαίνουν στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες, κυρίως από τα σύνορα της Θεσπρωτίας... Επιτέλους, το κράτος ας κάνει κάτι...
Οι Αλβανοί πλουτίζουν με το χασίσι, που πουλάνε στην Ελλάδα. Καθημερινά μπαίνουν στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες, κυρίως από τα σύνορα της Θεσπρωτίας. Γιατί, άραγε... 

Οι αστυνομικοί κάνουν ό,τι μπορούν. Ωστόσο το πρόβλημα δεν λύνεται με την εξάρθρωση λίγων κυκλωμάτων, που, συνήθως, αλληλοκαρφώνονται. Επιτέλους, το κράτος ας κάνει κάτι πιο οργανωμένο για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος. Μπορεί μέσα σε δύο ημέρες να πιάστηκαν 400 και πλέον κιλά χασίς, ωστόσο οι ποσότητες, που περνάνε, είναι πολύ μεγαλύτερες. Στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 26, 27 και 22 ετών, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους. 

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Τσαμαντά Φιλιατών Θεσπρωτίας, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών αλλοδαπών, οι οποίοι κινούνταν με τα πόδια, τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν εκατόν έντεκα δέματα με κάνναβη βάρους 116.977 γραμμαρίων. Επίσης συνολικά 300 κιλά σε 283 δέματα κάνναβης εντόπισε η δίωξη ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ. στους Αγίους Πάντες Θεσπρωτίας.Ειδικότερα, στις 03:30 τα ξημερώματα, σε σήμα στάσης αστυνομικών σε οδηγό Ι.Χ. φορτηγού, αυτός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. 

Περί τις 09:30 το πρωί στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε συνεργό του αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται. Για το ανωτέρω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης όπως αναφέρει η Κάτοψη, οι δράστες της κλοπής του οχήματος, απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη του το χρηματικό ποσό των 1.500, προκειμένου του το παραδώσουν. Η ναρκωτική ουσία και το όχημα κατασχέθηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More