Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Αλβανία: Ο ΟΑΣΕ καλεί την Αστυνομία να προστατεύσει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ούτε λόγος για τα δικαιώματα των Bορειοηπειρωτών που καταπατούνται παράφορα


Ο Πρεσβευτής του ΟΑΣΕ στην Αλβανία,  Eugen Wohlfarth ζήτησε από την κρατική αστυνομία την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση της κοινωνικής ποικιλομορφίας.

Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα τα οποιά ανφέρονται σε επίσημες πηγές, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με το Αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας, Hysni Burgaj, ο πρεσβευτής δήλωσε ότι οι διακρίσεις είναι "μια συνταγή για πόλεμο" γι' αυτό η αλβανική αστυνομία πρέπει να διασφαλίσει την ισότητα και την αποφυγή οποιασδήποτε σύγκρουσης.

«Η αστυνομία να προστατεύσει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και να μην κάνει διακρίσεις όσον αφορά την αστυνόμευση αυτής της κατηγορίας" δήλωσε ο  Wohlfarth  κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας.


Σχόλιο: Για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών που καταπατούνται παράφορα με τις ευλογίες του αλβανικού κράτους και παρακράτους ούτε λόγος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More