Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Αλβανία: Ο Μπερίσα ανακοινώνει αυξήσεις μισθών και συντάξεων παρά τα υψηλά ποσοστά ελλείµµατος της χώραςΟ πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα μιλώντας σε τακτική συνεδρίαση του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος ανακοίνωσε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου 2012.

«Οι τελευταίοι υπολογισμοί έχουν γίνει και η κυβέρνηση θα αποφασίσει (επίσημα) την αύξηση μισθών και συντάξεων στη μεθαυριανή συνεδρίασή της... Η αύξηση μισθών και συντάξεων είναι μία μεγάλη πράξη και δέσμευση στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της κυβερνώσας πλειοψηφίας και του Δημοκρατικού Κόμματος» υπογράμμισε ο Μπερίσα.

Ο Μπερίσα ανέφερε ακόμη πως η απόφαση αυτή κατέστη δυνατή χάρη στην επιτυχημένη, όπως υποστήριξε, οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του.

Σχόλιο: Ο Μπερίσα οδεύει στα χνάρια του Παπανδρέου... Υπόσχεται αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις την ίδια ώρα που το έλλειμμα της χώρας αυξάνεται συνεχώς και το χρέος του ΑΕΠ έχει σκαρφαλώσει στο 60%... Απ' ότι φαίνεται η Αλβανία θα πτωχεύσει πριν την Ελλάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More